Over ons

Welkom op de website van Bert Lanser auto’s en motoren.

Bert Lanser is zijn loopbaan begonnen bij een garagebedrijf annex APK keurstation in Ridderkerk en Schiedam. Zijn volgende carrièrestap was een motorzaak in Rotterdam alwaar hij werkplaatschef werd.
Bij deze motorzaak in Rotterdam was Bert onder meer verantwoordelijk voor de grote legerorder voor het merk Moto Guzzi. Het Nederlandse leger bestelde destijds 1350 Moto Guzzi v50 NATO motoren.

Na een succesvol verloop van deze order werd Bert in Sassenheim en Hoofddorp, door de toenmalige importeur van BMW, Moto Guzzi, Harley-Davidson, Triumph en Hyosung, aangesteld als technisch trainer en verantwoordelijk voor service en garantie van deze motorfiets merken.

Na ca. 20 jaar werkzaam te zijn geweest bij diverse importeurs van auto’s en motorfietsen, alwaar hij verantwoordelijk was voor product ontwikkeling en service trainingen, besloot Bert Lanser om zich per 1 januari 1995 zelfstandig te vestigen in Dordrecht als reparateur van auto’s, motoren en 4×4.

Al snel bleek deze originele combinatie van werkzaamheden aan te slaan waardoor de locatie aan de Dubbelsteynlaan niet meer voldeed.
De als hobby gestarte ondernemer was genoodzaakt om naar een ruimere locatie uit te zien. Deze werd gevonden op het nieuwe industrieterrein van Dubbeldam nabij Dordrecht.

Verkoop impressies