Motoren

Motoren zijn onze passie…

Wij zien uw motorfiets dan ook niet alleen als een vervoersmiddel maar als een deel van uzelf en als een hobbyartikel waarvoor u de beste verzorging wenst.
Vandaar dat een bezoek aan ons meestal langer duurt dan gepland.

Zelf rijden wij ook graag motor en kennen de rijeigenschappen van de motoren die wij verkopen als de besten. We halen dan ook regelmatig in het weekend een BMW r1200gs, Ducati of Harley-Davidson uit de showroom om een toertocht te gaan maken.
Het is vanzelfsprekend dat ook voor u een proefrit op onze motorfietsen geregeld kan worden (zie ook onze verkoop van gebruikte motoren).

Wij zijn één van de grootste leveranciers in Dordrecht van alle grote merken motorfietsen zoals Honda, Yamaha, Suzuki en Kawasaki. Wij leveren alle toebehoren voor deze motoren van de merken: Hoco parts, Zodiac, Touratech, Splasch design, en MDI.
Tevens zijn wij leverancier van motorfietsbanden van de merken: Dunlop, Bridgestone, Metzeler, Michelin en Continental.

motorfiets-werkplaats-dordrechtWij repareren alle Japanse motorfiets merken zoals: Honda, Suzuki, Yamaha, Kawasaki.
Maar ook de Europese merken zoals Triumph, BMW, Ducati, Moto Guzzi, Aprillia en natuurlijk de Amerikaanse motoren Harley-Davidson en Buell.

Ook voor Motorscooters en Piaggio MP3 kunt u ook bij ons terecht.
Wij staan u graag met raad en daad bij zonder dat direct de portemonnee getrokken hoeft te worden.


Goede raad is bij ons nog steeds gratis!

In onze moderne werkplaats is behoorlijk geïnvesteerd in goed gereedschap. Onze motorfietsmonteurs worden nog steeds regelmatig naar school gestuurd om van de laatste technieken op de hoogte te blijven. In onze motorfiets werkplaats heeft Erwin Voerman de leiding deze vakman was voorheen werkzaam bij Ferbrasche of Guernsey in Rotterdam en bij Aad van Kekem in Ridderkerk.

Uitlezen van computer systemen en afstellen van injectie systemen bij motoren is ons dagelijks werk. Ook het uitlezen en resetten van bijvoorbeeld BMW servicemelders is voor ons geen probleem. En wanneer u op een nieuwe of gebruikte motorfiets een SCM goedgekeurd alarmsysteem gemonteerd wilt hebben, dan bent u bij ons ook aan het goede adres.

Wij leveren en adviseren u graag over accessoires en originele onderdelen voor uw motor. Ook aftermarket onderdelen zijn via ons leverbaar.

In onze showroom staat de koffie altijd klaar. Hier kunt u in alle rust kijken en vergelijken zonder dat u direct door een verkoper wordt lastig gevallen.

Wanneer u de motorfiets van uw dromen heeft gevonden, kunt u desgewenst gebruik maken van het betaalgemak van NU Motorrijden.

Mocht u vragen hebben dan zullen wij ze graag voor u beantwoorden.

Verkoop impressies